ευκολα κι'απλα
XML syndication

Ωδεία

Μουσική Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος
http://odeio.edu.gr
Listing Details Report Broken  Listing
Στο Αθηναϊκό Ωδείο παρέχονται μαθήματα μουσικής για προσωπική ευχαρίστηση και πνευματική ευεξία, ή να ενταχτείτε στα επαγγελματικά τμήματα και να αποκτήσετε Πτυχία και Διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Tο Αθηναϊκό Ωδείο προσφέρει επίσημα το εκπαιδευτικό και εξεταστικό πρόγραμμα καθώς επίσης και τους τίτλους σπουδών του London College of Music.
http://www.athinaiko-odeio.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
30 άριστοι, επίλεκτοι καθηγητές διδάσκουν όλα τα μουσικά όργανα, τραγούδι & όλα τα θεωρητικά για κάθε ηλικία, επίπεδο & στυλ. Ζήστε την ελευθερία της μουσικής!
http://www.el-odeio.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
Το Ελληνικό Ωδείο, κατά τη μακρόχρονη παρουσία του στη μουσική εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο του 1919, έχει αναδείξει γενιές σολίστ, διευθυντών & μουσικών ορχήστρας, μονωδών, συνθετών και καθηγητών μουσικής. Οι στόχοι είναι η διαρκής ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των προγραμμάτων σπουδών και του διδακτικού δυναμικού, εισάγοντας νέες μεθόδους βασισμένες σε διεθνή πρότυπα και συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη της Τέχνης της Μουσικής.
http://www.conservatory.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1914 με απόφαση του τότε Πρωθυπουργού Ελευθέριου Βενιζέλου, με την επωνυμία 'Ωδείο Θεσσαλονίκης' και με την καλλιτεχνική και διοικητική εποπτεία του Υπουργείου Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας.
Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Κέντρων Τεκμηρίωσης. Διατηρεί στο χώρο του δανειστική βιβλιοθήκη με πλούσιο υλικό προς χρήση όχι μόνο των σπουδαστών και των καθηγητών του Ωδείου, αλλά και όλου του μουσικόφιλου κοινού της πόλης που δραστηριοποιείται στο χώρο της σοβαρής μουσικής.
http://www.odiokrat.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Μουσική Δημιουργία είναι μια ακαδημία μουσικής, χορού, τραγουδιού και θεάτρου. Εδώ είναι το σημείο σύγκλησης για μαθητές όλων των ηλικιών, που μπορούν να ασχοληθούν με σοβαρότητα με τα καλλιτεχνικά, σε διάφορους τομείς ,με τη συμβολή καταξιωμένων καθηγητών σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η υποδομή του ιδρύματος Μουσική Δημιουργία είναι άριστη με υψηλή αισθητική και πλούσιο εξοπλισμό.
http://www.mousiki-dimiourgia.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
Το Πυθαγόρειο Ωδείο ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Ένα σύγχρονο κτίριο στην περιοχή Άνοιξη Αττικής, δημιούργημα της επιχειρηματικής διάθεσης & κουλτούρας ανθρώπων, να προσφέρουν σπουδές υψηλού επιπέδου στον μουσικό χώρο.
Διαθέτει 18 αίθουσες διδασκαλίας, ηχομονωμένες, με οπτικό ακουστικά συστήματα, αμφιθεατρική αίθουσα συναυλιών, internet cafe, ανεξάρτητο χώρο γραφείων.
http://www.pithagorio.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
Το Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας είναι ένα απo τα αξιολογότερα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην χώρα μας, ένα Ωδείο με σύγχρονους προσανατολισμούς και εκπαιδευτικά συστήματα που εξασφαλίζουν την υψηλή στάθμη των παρεχόμενων σπουδών.
http://www.sychrono.com/
Listing Details Report Broken  Listing
Το Τονικό και Διατονικό Ωδείο προσφέρει μαθήματα για όλα τα είδη μουσικής σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον με καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές, σε συνδυασμό πάντα με το χαμηλό κόστος.
Οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό έτσι ώστε να διευκολύνουν την διδασκαλία των καθηγητών και την μελέτη των μαθητών.
Λειτουργούν τμήματα όλων των επιπέδων σε κλασσικά, σύγχρονα και παραδοσιακά όργανα, σύγχρονο τραγούδι, θεωρητικά (κλασσικά - σύγχρονα), μουσικά σύνολα, προετοιμασία για τα Μουσικά Σχολεία και Μουσικά Πανεπιστήμια.
http://www.toniko.gr/
Listing Details Report Broken  Listing
Διδάσκονται όλα τα όργανα. Τμήματα Φωνητικής,Ανωτερων Θεωρητικών.Προετοιμασία για Μουσικό Πανεπιστήμιο.
http://www.halkidonio.gr
Listing Details Report Broken  Listing
Ενισχύστε το έργο της Λάμψης
Μαγειρική
Θέματα Υγείας
Στοματικά βακτήρια ανιχνεύθηκαν στον εγκέφαλο ασθενών με εγκεφαλικό επεισόδιο
Η έρευνα είναι η πρώτη που δείχνει παρουσία βακτηριακού DNA σε ασθενείς με ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Εντοπίστηκαν γενετικές ποικιλομορφίες για τον διαβήτη τύπου 2
Τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι εκατοντάδες περισσότερα γονίδια που συνδέονται με τον διαβήτη θα εντοπιστούν στο μέλλον, δήλωσαν ερευνητές.
Έρευνα συνδέει τη διπολική διαταραχή με αυξημένο κίνδυνο νόσου του Πάρκινσον
Ωστόσο, Αμερικανοί ειδικοί προειδοποίησαν ότι ο απόλυτος κίνδυνος είναι πολύ χαμηλός για τους ανθρώπους με τη διαταραχή διάθεσης.
Αναμένεται έξαρση της επιδημίας του ιού του Δυτικού Νείλου
Δεν έχει ακόμη αναφερθεί κανένα κρούσμα από τον ιό του Δυτικού Νείλου.''
Περιπατητικός Γύρος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την υγεία της Καρδιάς
Ο περιπατητικός γύρος “HoT Walk 2019”, 3 χλμ., κατά μήκος του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Αθήνα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 27 Μαΐου, στις 18:30.
Εκδήλωση ενημέρωσης κοινού Κ.Ε.Φ.Ι.  
Το θέμα είναι «Αντικαπνιστική εκστρατεία και Καρκίνος του Πνεύμονα».
Νέα πανεπιστημιούπολη Stavros Niarchos Foundation–David Rockefeller River Campus
Η νέα πανεπιστημιούπολη, Stavros Niarchos Foundation–David Rockefeller River Campus, επεκτείνει κατά δύο στρέμματα την έκταση του κορυφαίου πανεπιστημίου βιοϊατρικής έρευνας,
Ποιες είναι οι ενδείξεις για εξωσωματική γονιμοποίηση
Πότε πρέπει να απευθύνεται ένα ζευγάρι στον γιατρό;
Επιτακτική ανάγκη η αντιμετώπιση της μικροβιακής αντοχής
Η λήψη μέτρων με σκοπό τον περιορισμό του φαινομένου είναι επιβεβλημένη''.
Πόλεις, προορισμοί στην Ελλάδα
Κατασκευή ιστοσελίδων
Greece Rentals
Irini Studios
Παραδοσιακός Ξενώνας Γουλάς
Perla Hotel